dimecres, 3 de gener del 2018

MATINAL A MONTSERRAT 

ORGANITZADA PELS GRUPS DE MANRESA I DE LLEIDA

El grups de zen de Manresa i Lleida van organitzar conjuntament el  5 de novembre de 2017, un matí pel Monestir de Montserrat.
La informació es va enviar a totes les sanghes ja que estava tothom convidat, inclosos amics i familiars.
El punt de trobada va ser a la placa gran, just abans d’entrar al Monestir. Mentre esperàvem, vam aprofitar per esmorzar a l’aire lliure o a la cafeteria, xerrar i fer intercanvis d’impressions, ja que la majoria no es coneixíem.
Vam tenir una sorpresa al moment d’accedir al Monestir, una concentració multitudinària de ciclistes feia que les carreteres d’accés estiguessin bullicioses.
El programa inicial tenia previst la pujada amb el funicular, però no ho vam poder fer perquè estava en revisió. No ens va desanimar, com tampoc per les previsions de mal temps, que al final tampoc es van complir, i vam decidir fer caminant la suau pujada dels eremites.
Una vegada a dalt, una passejada en silenci, una meditació i un dinar compartit a les roques, lectures de poesia i el cant del virolai en un joc de diverses veus.


Alguns se van quedar fins a la nit, per poder assistir a les vespres dels monjos al Monestir.
Van venir amics i companys de les sanghes de Blanes, Terrassa, Barcelona, Manresa i Lleida.
Entre els que van venir o que pensaven assistir, se va crear un grup de whatsapp per compartir les imatges. Vist l’agradable i el bon ambient de la trobada, del mateix  grup de whatssap va sorgir l’idea de tornar a fer-la a la primavera, per poder complir el programa inicialment previst i se va suggerir més espai per al silenci.